Mit Lolland-Falster

Forudbestil i dag!

Mit Lolland-Falster

Fra i dag kan du købe min fotobog Mit Lolland-Falster, der er min fortælling om min hjemstavn Lolland-Falster. Den udkommer d. 15 oktober under forlaget Byens Forlag, men kan allerede forudbestilles fra min webshop i dag.

Men hvorfor lave en bog om netop Lolland-Falster?

Mit Lolland-Falster

Jeg er vokset op på Lolland-Falster. Jeg har størstedelen af mit liv drømt mig væk herfra, og ud i verden til den store naturoplevelse, som jeg anså, befandt sig i Afrika, på Borneo og på Grønland. Jeg anså Lolland-Falster til at være det stik modsatte: en egn, der var naturforladt og kedelig.

Men jeg havde jo egentlig ikke givet Lolland-Falster chancen for at vise mig, hvad øerne havde at byde på. Derfor besluttede jeg mig for i 2018 at lade tvivlen komme øerne til gode, og jeg besluttede mig for at se, om den store naturoplevelse var at finde et sted så lokalt som Lolland-Falster.

Jeg har de seneste 3 år taget på eventyr i min lokale natur, bevæbnet med, min nysgerrighed og mit kamera. Min tankegang har været, at hvis jeg kunne få en stor naturoplevelse her, så ville det være muligt hvor som helst!

Det har været en helt fantastisk rejse, hvor jeg har indset, at naturen i Danmark, og ikke mindst på Lolland-Falster, er meget mere unik og smuk, end jeg troede. Hver eneste fordom, jeg selv har haft om egnen, har jeg i processen måtte pakke pænt væk, for virkeligheden er, at den gode historie og den store naturoplevelse er overalt omkring os, hvis vi tør kigge efter den.

Det smukke i det nære

Jeg har nu samlet alle mine indtryk, alle mine billeder og min historie om min hjemstavn, i denne smukke fotobog Mit Lolland-Falster. Bogen indeholder over 100 af mine bedste fotografier, som alle har det tilfælles, at de er taget på Lolland-Falster. Fotobogen tager dig med på en rejse gennem året fra vinterfuglenes kamp i januar til, løvet falder af træerne i oktober.

Ikke mindst tager bogen dig med helt tæt på den nære danske natur og alle de smukke dyr vi alle, kan opleve lige udenfor vores hjem. Det gør den gennem de mange smukke billeder, som fylder siderne ud og viser dig naturens dynamik.

Isfugl
Isfugl fra Lolland
Farøbroerne set fra Farø

Med bag kulissen

I bogen kan du komme med bag kameraet på nogle af de største oplevelser, jeg har haft i den nære danske natur, over projektets 3 år. På særligt udvalgte billeder har jeg tilknyttet en tekst, hvor jeg forklarer om, hvordan jeg tog billedet, hvilke udfordringer jeg stod overfor og ikke mindst, hvorfor det betyder noget for mig.

Sådanne små sider er der spredt rundt i hele bogen, og du kommer derfor helt tæt på Danmarks sjældneste sommerfugl såvel som den ganske almindelige skarv.

Til sidst i bogen følger et kapitel om, hvordan jeg går til mine naturbilleder, hvordan jeg researcher, hvordan jeg skjuler mig, og hvilke slags skjul jeg bruger i mit arbejde.

En historie fra bogen

Naturens ro

Mit håb med bogen er, at du vil sætte større pris på den danske natur og ikke bare, som jeg gjorde slå den hen som værende kedelig. Jeg håber, at du vil få en forståelse for, at naturen i Danmark kan være storslået, smuk og dramatisk. Alt dette samtidig med, at den kan bringe os som mennesker ro.

Bogen kan forudbestilles fra i dag og sendes så til hele landet, når den udkommer d. 15 oktober. Du finder den på knappen nedenfor.

Jeg sender til hele landet, og hvis du ønsker at afhente dit eksemplar af bogen i 4800, Nykøbing f, er det også muligt at vælge dette i checkout.

Pris: 349,-

Køb som sæt

Det er også muligt at købe bogen Mit Lolland-Falster & min 2022 kalender som sæt for kun 499,-. 

Sæt Pris: 499,-

Relaterede blogindlæg

DSCF00101-Edit

Om mig

Mit navn er Mads Hagen og jeg er professionel naturfotograf. Min blog handler om mine små og store eventyr, ud i den fantastiske Danske natur. Jeg brænder for at fortælle den gode og interessante fortælling om naturen, og ikke mindst om alle de fantastiske væsener, der lever derude. Jeg tror på at hvis man kender noget til naturen, bliver man også bedre til at passe på den.

Hvis du vil vide mere om mig kan du læse om mig på knappen herunder.

Tidligere indlæg

JOIN THE ADVENTURE

NEWSLETTER

Sign up to my newsletter and receive a free lite version of my E-Book about wildlife photography.

%d