Foredrag: MIT LOLLAND-FALSTER

This talk is in danish. This page is too.

Mit Lolland-Falster - Et foredrag af Mads Hagen

I dette foredrag vil jeg tage dig med ud på en rejse i den nære danske natur på min hjemstavn Lolland-Falster. Jeg vil vise at der under det beskedne ydre, findes en natur der er rig på farver, skønhed og vildskab.

OM FOREDRAGET

Som professionel naturfotograf tænkte Mads Hagen: Hvem der bare kunne tage til Kenya, Svalbard eller dybt ind i Borneos jungle og komme helt tæt på giraffer, isbjørne og orangutanger. Med fingeren på aftrækkeren servere verdens rigdom af farver og forunderlighed for betagede dokumentarseere hjemme i stuerne.

Men det havde mange andre før ham jo gjort. Hvad hvis man i stedet gik til det lokale og velkendte med samme ambition: at vise naturen som noget eksotisk og dyrebart? Med den tanke pakkede Mads Hagen sit kamera og sit arsenal af camouflage og skjul og gik undercover på de naturrigeste egne af sin hjemstavn Lolland-Falster.

Tre år senere blev det til projektet – Mit Lolland-Falster – der er en genopdagelse af den danske naturs skønhed og skrøbelighed. Billederne i foredraget er alle taget på de to øer og udgør Mads Hagens personlige vision, men uanset hvor man bor i landet, vil man kunne genkende motiverne. Alt fra sommerfugle til havørne, bøgeskove til hule træer, vandkantens vadefugle til grævlingen i nattemørket – alt det, der udgør det danske landskab, viser Mads Hagen frem i foredraget her.

Varighed: 2×45 minutter.

Pris: 3500,- incl transport(øst for storebælt)

Billeder fra foredraget

Uforpligtende forespørgsel på foredraget: Mit Lolland-Falster

Eller kontakt mig på tlf: +45 21 16 18 92

Andre foredrag af Mads Hagen

NATURFOTOGRAFI I DANMARK - FOREDRAG

Danmark har fuldstændig enestående natur, vi glemmer det bare alle sammen nogle gange. I dette foredrag tager naturfotograf Mads Hagen dig med på en rejse ud i Danmarks smukkeste naturområder og helt tæt på nogle af de fascinerende dyr der beboer dem.

JOIN THE ADVENTURE

NEWSLETTER

Sign up to my newsletter and receive a free lite version of my E-Book about wildlife photography.