FINLAND FOTOWORKSHOP, AUGUST 2024

FINLAND FOTOWORKSHOP 2024

This workshop is in danish. This page is aswell.

13.700,- DKK

22-26 August, 2024: UDSOLGT
5-9 SEPTEMBER, 2024: LIGE ÅBNET

12 pladser

Om workshoppen

Oplev Finlands endeløse taiga sammen med  Safari and Beyond og de professionelle naturfotografer Mads Hagen og Ole Ekelund på en spændende fotoworkshop.

Hovedfokus vil være europæisk brunbjørn, men der er også chance for bla. ulv og jærv. Gruppen er på max 12 deltagere.

TUREN KORT FORTALT

Dag 1: 
Fra København til Kajaani med skifte i Helsinki.
Flyveturen er med Finnair. Indlogering på Bear Centre.

Dag 2: 
Efter morgenmad gør vi vores udstyr og oppakning klar. Mads og Ole informerer om praktik, forholdsregler og tips & tricks til fotografering fra skjul. Efter et måltid varm mad bliver vi om eftermiddagen guidet til vores respektive skjul, som vi arbejder og sover i til næste morgen.

Dag 3-4:
Efter returnering fra skjulene får vi en god og velfortjent morgenmad på lodgen. Resten af formiddagen og hen over middag er der tid til backup, sortering og billedbehandling. Har man behov for en lille gåtur i de smukke omgivelser eller et kort hvil på værelset er det selvfølgelig også muligt. Tidligt på eftermiddagen spiser vi et måltid mad og derefter går turen atter ud i skjulene. 

Dag 5:
Efter morgenmad pakker vi sammen og bliver hen over middag transporteret til Kajaani lufthavn. Med en mellemlanding i Helsinki ankommer vi til Københavns lufthavn lige før midnat.

 

OM FOTOSKJULENE

Bear Centre har knapt 30 fotoskjul og ligger i små grupper fordelt over et meget stort areal. Hvert enkelt skjul er placeret optimalt i terrænet og i forhold til lys, forgrunds- og baggrundselementer. I løbet af de tre dage roterer vi mellem de bookede skjul, så alle får prøvet at fotografere dyrelivet i forskellige naturscener. 

Skjulene er typisk indrettet til 2 personer med 2 eller flere fotoåbninger til hver fotograf. Visse af skjulene er forsynet med lav fotoåbning i gulvniveau. Ved hver fotoåbning findes standard 3/8” gevind, hvorpå foto/videohoved fastmonteres.

 

Ved afgang til skjulene udleveres en lille rygsæk med kildevand, sandwiches, varmt vand, kaffe/the og snacks til natten/morgen.

PRÆMISSER OG UDSTYR

Bjørnene kan lægge vejen forbi fotoskjulene i alt fra 10 meters afstand til mere end 100 meter. Derfor vil et (eller flere) spejlrefleks/system kamera med tilhørende zoomobjektiver dækkende området fra 70-400 mm være godt at have med på workshoppen. Derudover er det nødvendigt med et (eller flere) foto/videohoveder. 

Stativ kan anvendes i skjulene, men er upraktiske og unødvendige, da skjulene er forberedt til
montage af foto/videohoved direkte i planken under fotoåbningerne.   

 

En bærbar computer er helt uundværlig til backup og billedredigering. Vi får taget mange billeder, så det er vigtigt med masser af plads på harddisken. Sproget på turen vil være dansk,
men kommunikation med personalet på Bear Centre vil foregå på engelsk.

MØD DINE GUIDES

OLE EKELUND

Ole er uddannet kemiingeniør men har skiftet farmakarrieren ud for at gøre sin passion for naturen til sin levevej og etablere Ekelund Photo. Særligt har fotografering af dyreliv en stor plads i Oles hjerte og han har et indgående kendskab til afholdelse af workshops og undervisning i fotografi.

Du kan se Oles arbejde her:

Instagram

Website

A photo that shows Mads Hagen

MADS HAGEN

Mads er en ung naturfotograf, der har arbejdet professionelt med naturfoto i 4 år. Mads interesserer sig særligt for wildlife foto, hvor fuglene har en særlig plads i hjertet, men han fotograferer dyr i alle størrelser, former og farver lige fra engens skrøbelige sommerfugle til savannens majestætiske elefanter.

Du kan se Mads’ arbejde her:

Instagram

Website

GRUPPESTØRRELSE OG PRISER

Vi kan maksimalt have 12 deltagere med hver af turene. 
 
Vores fotoworkshops er lagt i august og september da bjørnene tager sig utroligt godt ud på denne tid af året, men stadig med en passende dagslængde. Bjørnene skal æde sig fede inden vinterhiet og det er derfor nogle store bamser vi får at se. Det er også på denne tid af året at de første spæde efterårsstemning.
 
Safari and Beyond har udarbejdet en attraktiv og særdeles konkurrencedygtig pris som inkluderer alle transportomkostninger og måltider. Udgifter til rejseforsikring og drikkepenge er ikke inkluderet.
 
Pris pr. person kr. 13.700,- (ved 2 pers i delt skjul). 
 
Tillæg for at have eget skjul og værelse på lodgen kr. 3000,-.
 
 
 
 

Vil du sikre din plads på turen så foregår tilmelding direkte igennem Safari and Beyond:

SAFARI AND BEYOND

Email: [email protected]
Website: www.safariandbeyond.dk
Telefon (kl. 10-16): 7370 9015

Vil du vide mere?

Læs meget mere om workshoppen i vores PDF herunder.

NEWSLETTER

Sign up to my newsletter and get a free lite version of my E-book about wildlife photography.

JOIN THE ADVENTURE

NEWSLETTER

Sign up to my newsletter and receive a free lite version of my E-Book about wildlife photography.