ZIMBABWE FOTOWORKSHOP, JUNI 2024

ZIMBABWE FOTOWORKSHOP 2024

This workshop is in danish. This page is aswell.

42.500,- DKK

26 juni - 5 Juli 2024

10 pladser

Om workshoppen

Oplev Zimbabwes enestående natur sammen med Africa Tours og de professionelle naturfotografer Mads Hagen og Ole Ekelund på en spændende fotoworkshop på Zimbabwes mægtige savanne, klippefyldte bjerglandskab og det verdensberømte Victoria Falls.

Glæd dig til en inspirerende og lærerig fotoworkshop, hvor mødet med Afrikas ikoniske dyr og betagende landskaber og  bliver en oplevelse, du aldrig glemmer. Gruppen er på max 10 deltagere.

TUREN KORT FORTALT

Dag 1: 
Fra København til Victoria Falls med skifte i Addis Ababa.
Flyveturen er med Ethiopian Airlines.

Dag 2: 
Indlogering på Vic Falls Lodge.
Om aftenen er det muligt at tilkøbe et såkaldt sunset cruise på Zambezifloden eller den legendariske en helikoptertur

Dag 3:
Fotografi af Victoria Falls, et af verdens syv vidundere.
Herefter går rejsen videre til Hwange nationalpark hvor vi skal tjekker ind på Ivory Lodge.
Dagen sluttes  af med vores første gamedrive i 4×4.

Dag 4-5: 
Gamedrives og fotoworkshop i mægtige Hwange Nationalpark.
Vi skal udforske savannen i 4×4 med fokus på at komme helt tæt på de ikoniske dyr i det bedst mulige lys.

Dag 6-7: 
Gamedrive og videre til Khulu Lodge, hvor vi skal bo i fantastisk luksuriøse rammer.

Dag 8: 
Videre mod den klippefyldte Matobo Nationalpark hvor vi skal bo på Amalinda Lodge.
Dagen sluttes af med næsehornstracking.

Dag 9-10: 
Med fly fra Bulawayo til København over Addis Ababa med Ethiopian Airlines.

 

Tid til fordybelse og forundring

Mads og Ole er store naturelskere og bruger dagligt mange timer i felten på deres fotoarbejde, hvilket kræver ro og tålmodighed. Ro, tålmodighed og masser af tid er også grundlaget for rejsen og workshoppen. Tid til fordybelse og tid at afvente de rette øjeblikke hvor løverne sætter i en dødbringende spurt, et nyt liv fødes blandt gazellerne eller en mægtig rovfugl letter fra sin plads i akacietræets top.

Undervisningsformen vil være så afvekslende som muligt. Vi vil derfor have både tid til at fotografere de betagende landskaber samt de dyr der lever i dem. På game drive i de åbne 4×4 Landcruisere gives løbende tips & tricks til de givne situationer. Midt på dagen vil vi i campen holde oplæg, lave praktiske øvelser, vidensdele på kryds og tværs omkring dyrelivsfotografering og landskabsfotografering.

VI ER MED DIG HELE VEJEN

For at give dig mest mulig tryghed har vi Africa Tours i ryggen som rejsearrangør. De har en stærk base i Afrika og mange års erfaring med både traditionelle safariture og specialture med eksperter som denne fotoworkshop. Alt vedrørende tilmelding, betaling, rejsegarantier etc. håndteres af Afrika Tours. Mads og Ole er ansvarlige for det fotofaglige indhold. De underviser begge i naturfotografering som en del af deres daglige arbejde hjemme i Danmark.
 
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om turen. I løbet af oktober afholder en online seance, hvor du kan høre mere om fotoworkshoppen og møde Mads, Ole og Africa Tours. Tid og platform annonceres snarest på vores hjemmesider og på sociale medier. Midt i maj afholder vi en online informationsaften, hvor vi gennemgår alt lige fra de nødvendige indrejsepapirer til pakke- og udstyrslister.

FORUDSÆTNINGER OG UDSTYR

Programmet er tilrettelagt således at alle kan være med – let øvede såvel som øvede fotoentusiaster. Det forventes at du kender det mest basale på dit kamera og ved hvad de vigtigste knapper gør, resten skal vi nok få styr på i løbet af workshoppen.

På udstyrssiden vil det være hensigtsmæssigt med et spejlrefleks/ mirrorless kamera med tilhørende standard objektiv (f.eks. 24-70mm) og et teleobjektiv(er) svarende til 100-400 mm eller mere. Særligt vil det være en god ide at medbringe en vidvinkel(f.eks 24mm eller 15-24mm) til Victoria Falls. Derudover er en bærbar computer helt uundværlig til backup og billedredigering. Vi får taget en masse billeder, så det er vigtigt med massere af plads på harddisken.

Sproget på turen vil være dansk, men kommunikation med safari guides og personale på camps vil foregå på engelsk.

MØD DINE GUIDES

OLE EKELUND

Ole er uddannet kemiingeniør men har skiftet farmakarrieren ud for at gøre sin passion for naturen til sin levevej og etablere Ekelund Photo. Særligt har fotografering af dyreliv en stor plads i Oles hjerte og han har et indgående kendskab til afholdelse af workshops og undervisning i fotografi.

Du kan se Oles arbejde her:

Instagram

Website

A photo that shows Mads Hagen

MADS HAGEN

Mads er en ung naturfotograf, der har arbejdet professionelt med naturfoto i 4 år. Mads interesserer sig særligt for wildlife foto, hvor fuglene har en særlig plads i hjertet, men han fotograferer dyr i alle størrelser, former og farver lige fra engens skrøbelige sommerfugle til savannens majestætiske elefanter.

Du kan se Mads’ arbejde her:

Instagram

Website

GRUPPESTØRRELSE OG PRISER

Vi kan maksimalt have 10 deltagere med på turen. Med både Mads og Ole på holdet sikrer det opmærksomhed og tid til den enkelte deltager. Vi har på hver tur to åbne 4×4 Landcruisere til rådighed med lokale safariguides bag rattet. De er alle veluddannede og certificerede i faget samt virkelig dygtige til at spotte vildtet.
 
Fotoworkshoppen er lagt i juni da det er “dry season”, hvilket betyder at vildtet flokkes omkring vandhullerne. Det betyder at vi har optimale betingelser for sightings af både katte og store flokke af elefanter og bøfler.
 
Africa Tours har udarbejdet en attraktiv og særdeles konkurrencedygtig pris som inkluderer alle transportomkostninger og måltider. Udgifter til VISA, rejseforsikring og drikkepenge er ikke inkluderet.
 
Pris pr. person kr. 42.500,- (ved 2 pers i hvert telt opredt med enkelt senge). 
 
Tillæg for at bo alene i eget telt kr. 3500,- (NB kun 4 enkelttelte til rådighed).
 
 
 
 

Vil du sikre din plads på turen så foregår tilmelding direkte igennem Africa Tours:

Africa Tours

Email: [email protected]
Website: www.africatours.dk
Telefon (kl. 10-16): 8873 4000

Vil du vide mere?

Læs meget mere om workshoppen i vores PDF herunder.

Youtube livestream om turen

JOIN THE ADVENTURE

NEWSLETTER

Sign up to my newsletter and receive a free lite version of my E-Book about wildlife photography.