MASAI MARA FOTOWORKSHOP, MAJ 2024

SOLD OUT

MASAI MARA FOTOWORKSHOP 2023

This workshop is in danish. This page is aswell.

44.000,- DKK

11-21 maj 2024

10 pladser

SOLD OUT

Om workshoppen

Kom med på et uforglemmeligt fotoeventyr til det legendariske Masai Mara reservat i det sydvestlige Kenya.

På denne fotoworkshop lægger vi vægt på fordybelse, læring og vilde naturoplevelser, med fotografiet i højsædet. Alt sammen i bedste selskab med andre fotografer og under kyndig vejledning af naturfotograferne Mads Hagen og Ole Ekelund.

 

Glæd dig til en inspirerende og lærerig fotoworkshop, hvor mødet med savannen og de afrikanske dyr bliver en oplevelse, du aldrig glemmer.

TUREN KORT FORTALT

Dag 1: 
Fra København til Nairobi med skifte i Doha.
Flyveturen er med Qatar airlines.

Dag 2: 
Fra Nairobi til Masai Mara med propelfly.
Indlogering på Mara Intrepids tented camp.

Dag 3-5: 
Gamedrives og fotoworkshop i mægtige masai mara National reserve.
Vi skal udforske savannen i 4×4 med fokus på at komme helt tæt på de ikoniske dyr i det bedst mulige lys.

Dag 6: 
Gamedrive og videre til Mara North Concervancy, hvor vi skal bo i fantastiske rammer på Karen Blixen Camp.

Dag 7-9: 
Fotoworkshop og gamedrives i Mara north concervancy. 
Vi skal udforske området i 4×4 og arbejde med forskellige teknikker.

Dag 10: 
Med fly fra Masai Mara til Nairobi hvor vi skal slappe lidt af inden turen går til Danmark igen.

Dag 11: 
Med fly fra Nairobi til København over Doha med Qatar airlines.

 

Tid til fordybelse og forundring

Mads og Ole er store naturelskere og bruger dagligt mange timer i felten på deres fotoarbejde, hvilket kræver ro og tålmodighed. Ro, tålmodighed og masser af tid er også grundlaget for rejsen og workshoppen. Tid til fordybelse og tid at afvente de rette øjeblikke hvor geparden sætter i en dødbringende spurt, et nyt liv fødes blandt gazellerne eller en mægtig rovfugl letter fra sin plads i akacietræets top.

Undervisningsformen vil være så afvekslende som muligt. På game drive i de åbne 4×4 Landcruisere gives løbende tips & tricks til de givne situationer. Midt på dagen vil vi i campen holde oplæg, lave praktiske øvelser, vidensdele på kryds og tværs omkring dyrelivsfotografering.

VI ER MED DIG HELE VEJEN

For at give dig mest mulig tryghed har vi Africa Tours i ryggen som rejsearrangør. De har en stærk base i Kenya og mange års erfaring med både traditionelle safariture og specialture med eksperter som denne fotoworkshop. Alt vedrørende tilmelding, betaling, rejsegarantier etc håndteres af Afrika Tours. Mads og Ole er ansvarlige for det fotofaglige indhold. De underviser begge i naturfotografering som en del af deres daglige arbejde hjemme i Danmark.
 
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om turen. I løbet af september afholder en online seance, hvor du kan høre mere om fotoworkshoppen og møde Mads, Ole og Africa Tours. Tid og platform annonceres snarest på vores hjemmesider og på sociale medier. Midt i april afholder vi en online informationsaften, hvor vi gennemgår alt lige fra de nødvendige indrejsepapirer til pakke- og udstyrslister.

FORUDSÆTNINGER OG UDSTYR

Programmet er tilrettelagt således at alle kan være med – let øvede såvel som øvede fotoentusiaster. Det forventes at du kender det mest basale på dit kamera og ved hvad de vigtigste knapper gør, resten skal vi nok få styr på i løbet af workshoppen.

På udstyrssiden vil det være hensigtsmæssigt med et spejlrefleks/ mirrorless kamera med tilhørende standard objektiv (f.eks. 24-70mm) og et teleobjektiv(er) svarende til 100-400 mm eller mere. Derudover er en bærbar computer helt uundværlig til backup og billedredigering. Vi får taget en masse billeder, så det er vigtigt med massere af plads på harddisken.

Sproget på turen vil være dansk, men kommunikation med safari guides og personale på camps vil foregå på engelsk.

MØD DINE GUIDES

OLE EKELUND

Ole er uddannet kemiingeniør men har skiftet farmakarrieren ud for at gøre sin passion for naturen til sin levevej og etablere Ekelund Photo. Særligt har fotografering af dyreliv en stor plads i Oles hjerte og han har et indgående kendskab til afholdelse af workshops og undervisning i fotografi.

Du kan se Oles arbejde her:

Instagram

Website

A photo that shows Mads Hagen

MADS HAGEN

Mads er en ung naturfotograf, der har arbejdet professionelt med naturfoto i 3 år. Mads interesserer sig særligt for wildlife foto, hvor fuglene har en særlig plads i hjertet, men han fotograferer dyr i alle størrelser, former og farver lige fra engens skrøbelige sommerfugle til savannens majestætiske elefanter.

Du kan se Mads’ arbejde her:

Instagram

Website

GRUPPESTØRRELSE OG PRISER

Vi kan maksimalt have 10 deltagere med på turen. Med både Mads og Ole på holdet sikrer det opmærksomhed og tid til den enkelte deltager. Vi har på hver tur tre åbne 4×4 Landcruisere til rådighed med lokale safariguides bag rattet. De er alle veluddannede og certificerede i faget samt virkelig dygtige til at spotte vildtet.
 
Selvom mange måske tænker på ‘de store vandringer’ i juni/juli/august som de bedste tidspunkter for safari i Kenya, har vi valgt at gøre det anderledes på denne workshop. Det har vi af flere årsager. Vi rejser i lavsæsonen i maj, hvor vi modsat højsæsonen har Masai Mara næsten “for os selv” og der er generelt mere ro på naturen og vildtet. Det er en stor fordel, når vi skal have tid og ro til at arbejde med vores modeller. 
 
En anden åbenlys fordel er prisen. Africa Tours har udarbejdet en attraktiv og særdeles konkurrencedygtig pris som inkluderer alle transportomkostninger og måltider. Udgifter til VISA, rejseforsikring og drikkepenge er ikke inkluderet.
 
Pris pr. person kr. 44.000,- (ved 2 pers i hvert telt opredt med enkelt senge). 
 
Tillæg for at bo alene i eget telt kr. 5.000,- (NB kun 6 enkelttelte til rådighed).
 
 

TILMELDING

Denne workshop har desværre ikke flere ledige pladser. Vi har dog lige åbnet for en workshop til Zimbabwe i juni 2024. Vil du skrives på ventelisten på Masai Mara turen skal du kontakte Africatours nedenfor:

Africa Tours

Kontaktperson: Lene Langhoff Rosendal.
Email: [email protected]
Website: www.africatours.dk
Telefon (kl. 10-16): 8873 4000

GallerI

BILLEDER AF MADS HAGEN OG OLE EKELUND

YOU MAY ALSO LIKE

FLOATING HIDE WORKSHOP

In this workshop, we will work in on getting close to waterfowl. We will venture out in floating hides in the water with the birds. We will work on how photograph from a floating hide and how to move silently and invisibly inbetween the birds.

Location: Copenhagen, Denmark
Price: 1599,- DKK

RED DEER WORKSHOP

Experience the majestic red deer up close as they fight during the rut. In this workshop we will work on reading behavior and light, in order to achieve the best possible position for photography.

Location : Jægersborg dyrehave, Denmark
Price: 1599,- DKK

JOIN THE ADVENTURE

NEWSLETTER

Sign up to my newsletter and receive a free lite version of my E-Book about wildlife photography.