Hvad byder 2022 på?

Nytårsfortsæt?

Nytårsfortsættet er en berygtet størrelse på mange måder. Derfor har jeg ikke decideret et nytårsfortsæt for 2022, men jeg har dog en masse ideer til ting, jeg gerne vil opnå og opleve i det kommende år.

Det er alt fra oplevelser, jeg har planlagt til større ændringer her på siden. Du kan læse om nogle af dem, herunder i dette lidt anderledes blogindlæg.

Oplevelsen først

Bare rolig, du skal ikke være bange for, at jeg lægger kameraet på hylden lige foreløbigt. Min mission er fortsat at formidle naturen gennem mit kamera, og vise alle de væsener frem, som vi bør værne om. Det ser jeg fotografi som en fantastisk måde at formidle med, og derfor vil jeg fortsætte med netop dette i det nye år.

Men jeg har også en større lyst, end jeg har haft længe til at udfordre mig selv og mit fotografi og ikke mindst en lyst til at lære nye ting. Jeg kunne derfor godt tænke mig i dette år at lave mere video, og jeg er allerede begyndt. Det foregår mest ovre på min. instagram, hvor jeg har tænkt mig at lave såkaldte reels.

Så hvis du ikke allerede følger mig på instagram så giv det et skud ovre på: madshagennatur

Flere kunsttryk og udstillinger

En af de helt store ændringer, som jeg har taget tilløb til i over et år efterhånden, er, at jeg har et ønske om at skabe flere kunsttryk frem for fotoplakater.

Det er et ønske, der bunder i, at jeg gerne vil præsentere mit arbejde på den smukkest mulige måde, og derfor ønsker jeg at printe mine billeder på det flotteste papir muligt. Jeg synes, at der er en verden til forskel fra plakattrykket til kunsttrykket, der kræver øje for detaljen både fra mig og mit fotolab. Jeg elsker at sidde og nørkle med billederne, så du som kunde får det flottest mulige resultat, og det kan jeg netop med et kunsttryk, hvor jeg selv kan vælge papir. Hvis du tidligere har set mine billeder på gallerier eller udstillinger, har det netop været kunsttryk, jeg har haft med. Hvis du ønsker at købe et billede indrammet, kan det også lade sig gøre, og jeg har et stort udvalg af rammer, der hver kan forstærke udtrykket på en måde eller en anden, alt, afhængig af, hvad du søger i billedet.

Derfor kan du fra 1/2-2022 ikke købe fotoplakater her fra siden længere, men rettere bestille mine billeder som kunsttryk. Jeg glæder mig enormt til vise mine billeder fra deres bedste vinkel. Alle billeder vil sælges som limited editions og kun printes maks 30 gange. Derfor sikrer du som kunde, at du køber et helt unikt øjeblik.

Hvad byder 2022 ellers på?

Jeg håber også, at jeg i år vil kunne tilbyde undervisning i naturfoto, enten som enkeltmand eller som flere personer. Det er alt fra intro til kameraet og op til avanceret autofokus og observation af områder, jeg vil kunne tilbyde. Hvis det lyder som noget for dig, så skriv til mig på min mail:
[email protected]

Jeg håber og krydser alt, hvad jeg har på, at i år er året, hvor det er muligt at komme ud og rejse. Jeg har efterhånden mange steder. jeg kunne tænke mig at besøge, og ikke mindst mange dyr. jeg kunne tænke mig at opleve udenlands. Men det hele afhænger af, om det er muligt at komme afsted. Derfor tør jeg ikke sige meget mere på nuværende tidspunkt end det faktum, at jeg godt kunne tænke mig at komme afsted. Om det kommer til at ske, må tiden vise:)

– Mads

Relaterede blogindlæg

DSCF00101-Edit

Om mig

Mit navn er Mads Hagen og jeg er professionel naturfotograf. Min blog handler om mine små og store eventyr, ud i den fantastiske Danske natur. Jeg brænder for at fortælle den gode og interessante fortælling om naturen, og ikke mindst om alle de fantastiske væsener, der lever derude. Jeg tror på at hvis man kender noget til naturen, bliver man også bedre til at passe på den.

Hvis du vil vide mere om mig kan du læse om mig på knappen herunder.

Går jeg for tæt på?

Går jeg for tæt på? Tilbage Respektabel afstand Som naturfotograf elsker jeg at komme helt tæt på naturen. Det giver altid en fantastisk naturoplevelse og

Læs mere »

JOIN THE ADVENTURE

NEWSLETTER

Sign up to my newsletter and receive a free lite version of my E-Book about wildlife photography.

%d bloggers like this: