Kalender 2022

Ude nu!

En unik kalender

Inden længe er det endnu engang blevet tid til at vende kalenderbladet og tage hul på år 2022.

I den forbindelse har jeg igen i år lavet en unik vægkalender, der kan invitere den fortryllende danske natur indenfor i hjemmet. Jeg har samlet tolv af mine bedste billeder fra årets løb i en unik familiekalender, der viser den danske natur fra sin smukkeste side.

Et eventyr rundt i Danmark

Jeg har med min 2022 kalender forsøgt at vise den danske naturs store forskellighed og ikke mindst nogle af de fantastiske historier, som jeg har oplevet i selskab med naturen indenfor det seneste år. Du kommer med kalenderen og dens tolv særligt udvalgte billeder helt tæt på nogle af Danmarks mest fascinerende, smukkeste og til tider mest sjældne dyr.

Med kalenderen kommer du vidt omkring i Danmark og du kommer helt ind på livet af nogle af Danmarks største dyr, såvel som nogle af de mindste. Hvert enkelt billede i kalenderen passer til dens måned og dermed årstiden. Du kan derfor følge årets gang lige fra den første sne i januar til de sene sommeraftener i august.

Hver sin historie

Bag hvert et billede i kalenderen gemmer der sig en unik historie. I år vil jeg derfor gerne invitere dig bag kameraet på en særlig side i starten af kalenderen, hvor du kan læse om historien bag hvert enkelt billede. Du kan bla. læse om, hvordan jeg fotograferede en af Danmarks sjældneste ugler, Danmarks, måske mest hårdføre vadefugl, og hvad, vinterens tunge snefald gemte.

Ude nu i webshoppen!

Kalenderen er ude nu og kan købes på min webshop fra dags dato! Du finder den på knappen nedenfor.

Jeg sender til hele landet, og hvis du ønsker at afhente dit eksemplar af kalenderen i 4800, Nykøbing f, er det også muligt at vælge dette i checkout.

Pris: 199,-

Relaterede blogindlæg

DSCF00101-Edit

Om mig

Mit navn er Mads Hagen og jeg er professionel naturfotograf. Min blog handler om mine små og store eventyr, ud i den fantastiske Danske natur. Jeg brænder for at fortælle den gode og interessante fortælling om naturen, og ikke mindst om alle de fantastiske væsener, der lever derude. Jeg tror på at hvis man kender noget til naturen, bliver man også bedre til at passe på den.

Hvis du vil vide mere om mig kan du læse om mig på knappen herunder.

Tidligere indlæg

JOIN THE ADVENTURE

NEWSLETTER

Sign up to my newsletter and receive a free lite version of my E-Book about wildlife photography.

%d