Velkommen til

Ny hjemmeside!

Hjerteligt velkommen til min nye hjemmeside madshagen.dk og til min nye blog! Jeg har glædet mig helt vildt til at invitere jer alle sammen indenfor i mit naturfotounivers.

Du befinder dig lige nu på min blog. Det er en blog der handler om Danmarks natur, om naturfoto og alle mine små og store eventyr ud i den fantastiske natur, som vi alle har omkring os.

Min plan med min blog er at jeg vil fortælle jer om mine eventyr, mine nye udgivelser(og der er bestemt nogen på vej!), og ikke mindst om den proces jeg arbejder efter som kunstner. Jeg vil både tage jer med i felten og i redigeringen efterfølgende og jeg glæder mig:)

Kig endelig rundt på hjemmesiden, der er nemlig meget der kan opleves. Du kan bla. lære mere om mig, om mine projekter eller besøge webshoppen hvor jeg sælger mine værker. Det gør jeg både som plakater og som fine art billeder.

Indtil at jeg får forfattet noget mere kan du jo skrive dig op til nyhedsbrevet herunder. Så sikrer du dig at du får nyheder om blogindlæg og udgivelser først. Jeg har meget på tapetet og jeg kan ikke vente med at løfte sløret noget mere:)

Så hvad enten at du er helt ny og ikke kender mig og mit arbejde, eller om du har fulgt med i et stykke tid så skal du være hjertens velkommen.

Vi ses i felten!

-Mads Hagen

DSCF00101-Edit

Om mig

Mit navn er Mads Hagen og jeg er professionel naturfotograf. Min blog handler om mine små og store eventyr, ud i den fantastiske Danske natur. Jeg brænder for at fortælle den gode og interessante fortælling om naturen, og ikke mindst om alle de fantastiske væsener, der lever derude. Jeg tror på at hvis man kender noget til naturen, bliver man også bedre til at passe på den.

Hvis du vil vide mere om mig kan du læse om mig på knappen herunder.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

JOIN THE ADVENTURE

NEWSLETTER

Sign up to my newsletter and receive a free lite version of my E-Book about wildlife photography.

%d